Stoiximan Super League

Διπλασιάζει το μπάτζετ ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ

Έτοιμος να στηρίξει με κάθε τρόπο τον Ραζβάν Λουτσέσκου παρουσιάζεται ο Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στις απαραίτητες προσθήκες ενόψει της επόμενης σεζόν.

Με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει αποφασισμένος να στηρίξει με κάθε τρόπο τον Ρουμάνο προπονητή.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο ιδιοικτήτης της ΠΑΕ φέρεται να έχει εισηγηθεί μεταγραφές από το… πάνω ράφι και οι οικονομικοί συνεργάτες του έχουν βρει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με το Financial Fair Play της UEFA.

Πρώτα από όλα θα μπουν τα 7,5 εκατ. ευρώ από την πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς, ενώ τα «στάνταρ» χρήματα που θα πέσουν στις μεταγραφές από την τσέπη του Σαββίδη υπολογίζονται γύρω στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Κάπως έτσι υπολογίζεται ότι θα διατεθούν τουλάχιστον 11 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας (σχεδόν το διπλάσιο σε σχέση με εκείνο της περσινής σεζόν), χωρίς να γνωρίζουμε τι θα συμβεί στις υποθέσεις του Χρήστου Τζόλη και του Κάρολ Σφιντέρσκι που θεωρούνται οι πιθανότεροι να έρθουν προτάσεις για την παραχώρησή τους.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί αν ο Λουτσέσκου θα εισηγηθεί αποχωρήσεις παικτών, ποιοι θα είναι αυτοί και σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί να υπάρξει αντικατάσταση με μεταγραφή το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x