Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Διπλή προπόνηση πριν φύγει για Ολλανδία

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για το βασικό του στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ (25/6), λίγες ώρες πριν η ομάδα αποχωρίσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, περιλάμβανε διπλή προπόνηση.

Αρχικά το πρωινό πρόγραμμα, είχε να κάνει κυρίως με το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, με τους παίκτες μετά την προθέρμανση να παίζουν παιχνίδι κατοχής σε υψηλή ένταση, ενώ στην συνέχεια έκαναν πρόγραμμα δύναμης με λάστιχα και διαδρομές μέσα από εμπόδια.

Στο απογευματινό πρόγραμμα, ο προπονητής της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου παρέδωσε σεμινάριο τακτικής στους ποδοσφαιριστές του, με το ποδόσφαιρο σε πρώτο πλάνο.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο αρχηγός της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στην πισίνα.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για τον «δικέφαλο του Βορρά» είναι την Κυριακή 26/6, όπου και θα ολοκληρωθεί το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρών» και την Δευτέρα 27/6, θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x