Stoiximan Super League

Έβαλε τέλος στο σερί και ανεβάζει στροφές ο ΠΑΟΚ

Μετά από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στους Αρκάδες.

Τρία ματς χωρίς νίκη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης είχε μέχρι χθες ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με 1-0 για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, μέσα στο 2021 οι «Δικέφαλος του Βορρά» είχε χάσει 2-1 στην Τρίπολη για την κανονική διάρκεια, ενώ ακολούθησαν το 1-1 στο ίδιο γήπεδο για τα πλέι οφ και το 0-1 στην Τούμπα.

Αυτή, μάλιστα, ήταν η έκτη νίκη του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Αστέρα, με τους γηπεδούχους σε σύνολο 18 ματς να έχουν 10 νίκες και τρία ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι Αρκάδες είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια ζορίζει τους Θεσσαλονικείς, όμως με την… παρέμβαση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» και να αποδράσει με ένα πολύτιμο τρίποντο από την Τρίπολη.

Πλέον για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ακολουθεί το τρίτο στη σειρά εκτός έδρας παιχνίδι, αφού μετά το Γιβραλτάρ και την Τρίπολη, θα πάει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Εντός της ημέρας μένει να φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Βιεϊρίνια, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή και θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική. Όλα δείχνουν πως ο αρχηγός θα απουσιάσει από το επόμενο ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x