Stoiximan Super League

Έδωσε διορία στον Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ

Προβληματισμό προκαλεί η στασιμότητα στην υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα για τον ΠΑΟΚ, την ώρα που παραμένει στην επιφάνεια η περίπτωση του Μίχαελ Κρμέντσικ.

Η παραμικρή εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί σε ό,τι αφορά το θέμα του επιθετικού στον ΠΑΟΚ.

Και αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει να προβληματίζει, καθώς παρατηρείται στασιμότητα στην υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα που εδώ και καιρό έδειχνε πως είναι κοντά σε συμφωνία με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών εξακολουθεί να υφίσταται και το νέο στοιχείο που έρχεται να προστεθεί στο κεφάλαιο «Ολιβέιρα» είναι ότι οι Θεσσαλονικείς έδωσαν τελεσίγραφο στον παίκτη.

Όπως γράφει η Live Sport, στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν μπορούν να περιμένουν άλλο την απόφαση του Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο παραμένει πάντα η περίπτωση του Μίχαελ Κρμέντσικ. Ο Τσέχος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τουρκία και αυτό προκάλεσε μία σειρά από σενάρια στη γειτονική χώρα, που όμως δεν φαίνεται πως έχουν βάση.

Από την άλλη, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Μπριζ, στην οποία ανήκει ο διεθνής φορ, δείχνει πιο διαλλακτική σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις της και δεν αποκλείεται τελικά να υπάρξουν εξελίξεις από το Βέλγιο και όχι από την Πορτογαλία…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x