Stoiximan Super League

Εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ για τη διαιτησία

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης εκφράζουν στον ΠΑΟΚ. Το «δώρο» του Γκαρσία στους παίκτες και η προετοιμασία για Ολυμπιακό.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην τούμπα, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0 για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, ξεκουράζοντας ορισμένους παίκτες και παράλληλα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους.

Η εικόνα σε γενικές γραμμές του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν ήταν κακή, με τους νεαρούς παίκτες μαζί με κάποιους πιο έμπειρους, και έδειξε και ένα δείγμα για τις προθέσεις του Ουρουγουανού προπονητή ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Τζοβάρα μέσα στην Τούμπα, κάτι που δημιούργησε έντονο εκνευρισμό στους παίκτες και στους ανθρώπους της ομάδας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μεταξύ αυτών που ξεχωρίζουν οι Θεσσαλονικείς ήταν τα 13-0 φάουλ κατά του ΠΑΟΚ στα πρώτα 47 λεπτά, ενώ θεωρούν πως δεν ήταν «τυχαίες» οι αποφάσεις του σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα.

Πλέον στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν την προσοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε ένα «δώρο» στους παίκτες, αφού σήμερα έχουν ρεπό, και από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις με φόντο το μεγάλο παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Τόμας Μουργκ, εν τω μεταξύ, έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αυστριακός μέσος είχε ενοχλήσεις στη μέση και ο Γκαρσία δεν ήθελε να ρισκάρει κάποια πιθανή επιβάρυνση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x