Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ… εκτάκτου ανάγκης στην Ξάνθη

Οι αγώνες του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη και του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μόλις τρεις ημέρες έχουν περάσει από τη σημαντική νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στην Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας και οι Θεσσαλονικείς επιστρέφουν στα Πηγάδια, με στόχο την… επαναφορά τους στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μέσα σε όλα, ο Βλάνταν Ίβιτς καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες του Μάτος και του Πέδρο Ενρίκε που είναι τιμωρημένοι και των Κάνιας και Πέλκα που είναι τραυματίες, ενώ ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σάλκε για τη φάση των «32» του Europa League.

Όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος θα ξεκινήσει με τους Γλύκο, Κίτσιου, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Κάμπος και Πρίγιοβιτς.

Στο απέναντι στρατόπεδο, η Ξάνθη θέλει να πάρει ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει μόνο τον Λουσέρο. Η πιθανή ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ρουμάνος είναι οι Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Καμαρα, Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Σολτάνι, Πιτσέλι και Γιουνές.

Την ανοδική του πορεία κόντρα στον Παναιτωλικό θέλει να επιβεβαιώσει ο Παναθηναϊκός, λίγες ημέρες μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι «πράσινοι» έχουν τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη, με την οποία θα παραμείνουν σε… τροχιά πλέι οφ. Οι πιθανοί έντεκα που θα επιλέξει ο Ουζουνίδης είναι: Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

Τα άλλα δύο παιχνίδια είναι προγραμματισμένα στις 17:15. Πρόκειται για το Κέρκυρα – Λεβαδειακός, ένας αγώνας που θα κρίνει εν πολλοίς την παραμονή στην κατηγορία, και Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα, που πρόσφατα είχαν αναμετρηθεί και για το Κύπελλο και έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

Βέροια-Πανιώνιος 0-1



Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 0-1



Ολυμπιακός-ΑΕΛ 2-0



Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Κέρκυρα – Λεβαδειακός (15:00, Novasports 2)
Ξάνθη-ΠΑΟΚ (17:15, Novasports 2)
Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 4)
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

Ηρακλής-ΑΕΚ (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (21η) αγωνιστική

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

Ατρόμητος-Ξάνθη (15:00, Novasports 3)
ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα (17:15, Novasports 3)
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1)

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Πανιώνιος-Ηρακλής (15:00, Novasports 2)
ΠΑΟΚ-Βέροια (17:15, Novasports 2)
Παναιτωλικός-Πλατανιάς (17:15, Novasports 3)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

ΑΕΛ-Λεβαδειακός (19:30, Novasports 1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x