Stoiximan Super League

Μοιράζει ευκαιρίες ο Γκαρσία με Αστέρα Τρίπολης

Αρκετές ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του συλλόγου είναι αρκετά πιθανό να δώσει ο Πάμπλο Γκαρσία στον προσεχή αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με «νέο αίμα» αναμένεται να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ και στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έπαιξε με αρκετά παιδιά από την Ακαδημία του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως ο Πάμπλο Γκαρσία ετοιμάζεται να δώσει νέες ευκαιρίες στους πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές που εκείνος έχει αναδείξει, ενώ παράλληλα θα ξεκουράσει αρκετούς από τους «βασικούς» παίκτες του.

Όλα δείχνουν ότι στο παιχνίδι με τους Αρκάδες θα ξεκινήσουν οι Τζόλης, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας και ίσως οι Κούτσιας και Γιαξής.

Την ίδια στιγμή, θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει και του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας οι Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Σβαμπ, Αουγκούστο, Αντίγια Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Μπάμπα και Ροντρίγκο.

Από εκεί και πέρα, χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Αστέρα θα πάρουν οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί που προέρχονται από τραυματισμούς, ενώ φανέλα βασικού διεκδικούν οι Καγκάβα, Νινούα και Περέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x