Stoiximan Super League

Προβλήματα με Αουγκούστο και Τάισον στον ΠΑΟΚ

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο αποκόμισαν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ξανά στη διάθεση του τον Ζόαν Σάστρε.

Με… γλυκόπικρη γεύση ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena (26/02, 21:00).

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον ένιωσαν ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή (25/02) τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» πριν την αναμέτρηση με την Ένωση.

Απ’ την άλλη, ο Ζόαν Σάστρε επέστρεψε στο κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά την απουσία του στο παιχνίδι με τους «πράσινους» και θα μπορεί να υπολογίζεται κανονικά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Οι Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και την Τρίτη ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x