Τη στιγμή που η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει και των αγώνων του με τη Βόλφσμπεργκερ βρίσκεται στην τελική ευθεία προέκυψε ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα.
Μετά από εξετάσεις που έγιναν με την επιστροφή της αποστολής από την Ολλανδία στον Κίριλ Ντεσπόντοφ διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μια ελαφρά θλάση στον γλουτό.
Εκτιμάται από τους ιατρούς της ομάδας ότι θα χρειαστούν τρεις με τέσσερις εβδομάδες για να αποθεραπευθεί και να είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει τον Βούλγαρο άσο στη διάθεσή του για τις δύο αναμετρήσεις με τους Αυστριακούς.
Διαβάστε Επίσης
Οριστικοποιήθηκαν οι ημέρες και ώρες των αγώνων του ΠΑΟΚ με τη Βόλφσμπεργκερ Γκουαρδίολα για το μέλλον του: «Μετά τη Μάντσεστερ Σίτι θα σταματήσω την προπονητική»! «Η Μποταφόγκο εξετάζει τον Τετέ του Παναθηναϊκού, αλλά δίνει προτεραιότητα σε έναν άλλον μυστηριώδη εξτρέμ» Τσορμπατζόγλου: «Δεν μπορεί να ρισκάρει κάποιος για Κωνσταντέλια - Έπρεπε να ήταν εδώ ο φορ» - Τι είπε για Σεντίρα AfricaFoot: «Ο ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για τον Μουμπάνια»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






