Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει σταδιακά ο Περέιρα

«Στροφή» στο πρωτάθλημα και το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έκανε από σήμερα ο ΠΑΟΚ, με τον Περέιρα να κάνει ατομικό πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ κράτησαν λίγες ώρες στον ΠΑΟΚ. Το ρεπό της Μεγάλης Παρασκευής ήταν απαραίτητο προκειμένου να… φορτίσουν οι μπαταρίες και ν’ αδειάσει το μυαλό.

Πλέον ο «δικέφαλος του Βορρά» στρέφει την προσοχή του στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου, αρχής γενομένης από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στην «Ένωση».

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στη Νέα Μεσημβρία. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που πήραν φανέλα βασικού στον ημιτελικό της Τούμπας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για δουλειά σε όλους τους τομείς. Δρομικές ασκήσεις και rondo αποτέλεσαν το πρώτο κομμάτι, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και το passing game.

Οι Χοσέ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί και Σίντζι Καγκάβα έκαναν θεραπεία. Ο Άντριαν Περέιρα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και θ’ αρχίσει να επιστρέφει σταδιακά με την ομάδα. Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί.

Την Κυριακή του Πάσχα οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x