Stoiximan Super League

Επιστροφή με προβλήματα στον ΠΑΟΚ

Με πρωινή προπόνηση και αρκετές απουσίες συνεχίζεται η δουλειά στον ΠΑΟΚ, ενόψει των αγώνων σε πρωτάθλημα και Conference League.

Στις προπονήσεις, μετά το τετραήμερο ρεπό που είχαν πάρει από τον Ραζβάν Λουτσέσκου λόγω και της αναβολής της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Από χθες οι Θεσσαλονικείς έπιασαν δουλειά ενόψει των αγώνων που έρχονται στο πρωτάθλημα και το Conference League, όπου στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν την Κλαμπ Μπριζ.

Οι διεθνείς έχουν αποχωρήσει για να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες και κάπως ο Ρουμάνος ξεκινά την προετοιμασία με απουσίες.

Παράλληλα, δύο νέα ονόματα εντάχθηκαν στο ιατρικό δελτίο, αφού τόσο ο Ράχμαν Μπάμπα όσο και ο Μαγκομέντ Οζντόεφ ένιωσαν ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έκαναν θεραπεία χθες.

Επίσης, οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ και Ζόαν Σάστρε δεν συμμετείχαν στο χθεσινό πρόγραμμα. Ο Έλληνας αμυντικός έκανε ατομική προπόνηση, ενώ ο Ισπανός μπακ βγήκε για μόνο τρέξιμο στο γήπεδο.

Το σημερινό (20/3) πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με το «ραντεβού» να ορίζεται στις 11:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x