Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Κοτάρσκι, σε καλό δρόμο του Νάρεϊ

Μετά τον Τιάγκο Ντάντας χθες, σήμερα φτάνει στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ντόμινικ Κοτάρσκι. Συνεχίζονται οι επαφές με Φορτούνα για τον Κάλεντ Νάρεϊ.

Μετά τους Ράφα Σοάρες, Νικολάς Κουαλιάτα και Τιάγκο Ντάντας, σήμερα είναι η σειρά του Ντομινίκ Κοτάρσκι να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος Κροάτης γκολκίπερ, που προορίζεται να αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αναμένεται το μεσημέρι και απομένουν τα διαδικαστικά, αφού υπάρχει πλήρης συμφωνία τόσο με τον ίδιο, όσο και με την Γκόριτσα που αγόρασε προ ημερών τα δικαιώματά του για να τον μεταπωλήσει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στο μεταξύ, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την απόκτηση του Καλέντ Νάρεϊ. Οι διαπραγματεύσεις με τη Φορτούνα για τον 27χρονο εξτρέμ συνεχίζονται στα επίπεδα του 1,5 εκατ. ευρώ και παρότι η γερμανική ομάδα επιμένει να αξιώνει 2 εκατ. ευρώ, μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή. Το γεγονός ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος το 2023, η ανάγκη της Φορτούνα να βάλει χρήματα στα ταμεία της και η επιθυμία του παίκτη να πάρει μεταγραφή είναι τρεις παράγοντες που μπορούν να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x