Stoiximan Super League

Ημέρα… Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ, επανέρχεται του Ρέντε

Εντός της ημέρας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Κάλεντ Νάρεϊ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, στον οποίο φαίνεται πως εξετάζεται εκ νέου ο Μάρκο Ρέντε της Χέρακλες. Τσεκάρει τον Τόμας ο Λουτσέσκου.

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει για τον ΠΑΟΚ η υπόθεση του Κάλεντ Νάρεϊ.

Ο Γερμανός εξτρέμ έρχεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη, καθώς σήμερα θα φτάσει στην πόλη για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το τριετούς διάρκειας συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι Θεσσαλονικείς τρέχουν να προλάβουν την σχετική προθεσμία της UEFA για να δηλώσουν σήμερα και τον 27χρονο άσο στην «ασπρόμαυρη» αποστολή για τα παιχνίδια με την Λέφσκι Σόφιας για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Μάλιστα, από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, και τον Κρίστιαν Βέμπερ συγκεκριμένα, προέκυπτε πως απέμεναν μόνο τα τυπικά και ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει να καταβάλει 1,5 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους στη γερμανική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, ο Μπότο και ο Λουτσέσκου εν προκειμένω, έχουν συμφωνήσει για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Όπως γράφει η Live Sport, δεν αποκλείεται να βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο μία υπόθεση που είχε απασχολήσει πριν από λίγο καιρό και δεν είναι άλλη από εκείνη του Μάρκο Ρέντε.

Όπως συνέβη και με τον Νάρεϊ, που ήταν «σύμμαχος» για τη μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο Γερμανός στόπερ θα πιέσει την Χέρακλες, η οποία ζητούσε ένα εξωφρενικό ποσό για την παραχώρησή του.

Ο παίκτης, πάντως, δεν έχει παίξει ούτε σε ένα από τα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε η ολλανδική ομάδα σε Ολλανδία και Γερμανία, παρότι χρησιμοποιούνται δύο ενδεκάδες σε κάθε αγώνα.

Τέλος, ο Μπράντον Τόμας έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις από προχθές και η λογική λέει ότι ο Λουτσέσκου θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας.

Από εκεί και πέρα, ο Ρουμάνος προπονητής αναμένεται να δηλώσει τον Ισπανό φορ στη λίστα για τους αγώνες με τη Λέφσκι, αλλά θα ήθελε πρώτα να τον δει σε συνθήκες αγώνες, ώστε να διαπιστώσει την ετοιμότητά του πριν από τους αγώνες με τους Βούλγαρους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x