Stoiximan Super League

Ετοιμάζονται για ντεμπούτο στην Βέροια οι «νέοι» του ΠΑΟΚ

Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους θα κάνουν Μιτρίτα, Σίντκλεϊ και Άκπομ στο αυριανό (04/09) φιλικό του ΠΑΟΚ με την Βέροια, ενώ Ίνγκασον και Σοάρες έκαναν ατομικό σήμερα και ο Ελ Καντουρί θεραπεία.

Μία σειρά από διπλές και απαιτητικές προπονήσεις ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (03/09) για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Η ημέρα ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση, ακολούθησε rondo, ιδιαίτερα τακτικής από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, δουλειά στις στατικές φάσεις και το πρόγραμμα έκλεισε με παιχνίδι.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον και Ροντρίγκο Σοάρες δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο και στο γυμναστήριο ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία.

Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του «δικέφαλου του Βορρά» θα έχουν μία πρώτης τάξης ευκαιρία να εφαρμόσουν επί χόρτου όλα όσα δούλεψαν αυτή την εβδομάδα, στο εκτός έδρας φιλικό κόντρα στη Βέροια το Σάββατο (04/09, 18:00), με τους Μιτρίτα, Σίντκλεϊ και Άκπομ να ετοιμάζονται για το… ανεπίσημο ντεμπούτο τους.

Την Κυριακή (05/09) η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας (06/09) ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της Super League κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x