Stoiximan Super League

Έμπλεξε στην Ευρώπη, όμως έχει μπροστά του ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη στο Europa Conference League, όμως οι Θεσσαλονικείς έχουν μπροστά τους το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο οφείλει να στρέψει από σήμερα την προσοχή του ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα (2-1) από την Κοπεγχάγη στο Europa Conference League.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, όπως είναι φυσικό, επικρατεί απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα ηττήθηκε από τους Δανούς και υποχώρησε στην 3η θέση του 6ου ομίλου της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA (ισοβαθμώντας με 7 βαθμούς με την Σλόβαν Λίμπερετς).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε σε δύο άξονες που φαίνεται πως στοίχησαν στον «Δικέφαλο του Βορρά»: στην αδυναμία να σκοράρει με 32 (!) τελικές στο χθεσινό ματς και στο γεγονός πως δέχεται εύκολα γκολ.



Ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε ότι «δεν παίζουμε με ηρεμία και καθαρό μυαλό, παίζουμε με αρκετό άγχος γενικά, έχουμε ποιοτικούς παίκτες με προσωπικότητα αλλά ομαδικά έχουμε άγχος».

Το επόμενο ματς στην Μπρατισλάβας με την Σλόβαν είναι κομβικό για τον ΠΑΟΚ, ενώ η Κοπεγχάγη παίζει στο Γιβραλτάρ με την Λίνκολν, ενώ στην τελευταία αγωνιστική οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και η Κοπεγχάγη φιλοξενεί την Σλόβαν.

Χρόνος για παραπάνω ανάλυση του χθεσινοβραδινού αγώνα δεν υπάρχει, αφού ακολουθεί το ντέρμπι στη Λεωφόρο για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Σε άλλο ένα ματς οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν με αρκετές απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται οι Σίνγκλεϊ, Μιτρίτσα, Αουγκούστο, Ίνγκασον, Ολιβέιρα και ο παίκτης που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x