Stoiximan Super League

Ξεμούδιασε με φιλική τριάρα ο ΠΑΟΚ

Φιλική νίκη για τον ΠΑΟΚ, που επικράτησε 3-0 της Φαρούλ στην Τούμπα με τον Μιχαηλίδη να επιστρέφει σε ματς της πρώτης ομάδας.

Με τους διεθνείς του αν απουσιάζουν, ο ΠΑΟΚ επικράτησε σχετικά εύκολα 3-0 της ρουμανικής Φαρούλ σε φιλική αναμέτρηση στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε μπόλικες ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές, ενώ είδε τον Μιχαηλίδη να επιστρέφει έστω και σε ανεπίσημο ματς της πρώτης ομάδας μετά τον τραυματισμό του.

Οι Θεσσαλονικείς πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός γκολ χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Τόμας μετά από ασίστ του Νάρεϊ στο 35’.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Μπράντονιτς να κάνει το 2-0 στο 87’ αξιοποιώντας τη συνεργασία του με τον Κεντζιόρα, ενώ μία ακόμη ασίστ του Πολωνού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε το 3-0 από τον Γκορντετζιάνι.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς (60’ Ταλιχμανίδης), Σάστρε, Κάργας (90’ Τσαούσης), Μιχαηλίδης (90’ Μοριτσέλι), Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Φ. Σοάρες (85’ Γιάξης), Ελ Καντουρί (67’ Μπράντονιτς), Νάρεϊ, Τάισον, Τόμας (90’ Γκορντετζιάνι)

Φαρούλ (Γκ. Χάτζι): Μπουζμπούτσι, Λάριε, Σίρμπου, Γκρόσου, Γκουστάβο, Ντουκουρέ, Κάσαπ, Νεντέλτσου, Ποπέσκου, Μοράρ, Ματέους

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x