Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ για Γκέραρντ: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε φτωχότερο»

Τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ που έφυγε σήμερα από τη ζωή, έδωσε μέσω των social media η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ που έφυγε σήμερα από τη ζωή, έδωσε μέσω των social media η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε φτωχότερο. Η απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ είναι τεράστια γιατί «έφυγε» ένας δάσκαλος του αθλήματος, ένας φανατικός φιλέλληνας που με τα χρόνια έγινε πραγματικός Έλληνας, μια χαρισματική προσωπικότητα.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Ευγένιε... #RIP»
, ανέφερε το ποστάρισμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x