Stoiximan Super League

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Γκαρσία: «Αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη.

Συζήτηση με τους παίκτες του ΠΑΟΚ είχε ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά τη νίκη επί του Άρη.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν μίλησε στους παίκτες του αμέσως μετά το ματς στο «Βικελίδης», αλλά αρκετές ώρες αργότερα, πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης.

Αυτό που επεσήμανε ήταν ο ενθουσιασμός που επικρατεί για τις δύο σημαντικές νίκες, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και επί του Ολυμπιακού και ζήτησε αντίστοιχη προσπάθεια στη συνέχεια.

«Αυτό είναι ΠΑΟΚ, αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να έχουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πάω από όλα αυτό έχει σημασία, αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος, να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να έχουμε όλοι την ίδια συγκέντρωση. Αυτός είναι δρόμος για εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Ουρουγουανός προπονητής θα πρέπει να βρει λύσεις για το κέντρο της άμυνας ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Χοσέ Κρέσπο αποκόμισε θλάση από το ματς με τον Άρη, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον είχε ενοχλήσεις στο γόνατο πριν το παιχνίδι και δεν ήταν αν στον πάγκο της ομάδας. Ο Ισλανδός αναμένεται να κάνει συντηρητικό πρόγραμμα και θα φανεί στις επόμενες 24 ώρες αν θα είναι διαθέσιμος για τα ερχόμενα παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x