Την ικανοποίησή τους για την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τη Νέα Τούμπα εκφράζουν στον ΠΑΟΚ, μετά την αναφορά του πρωθυπουργού από το βήμα της 90ής ΔΕΘ ότι στόχος είναι η έναρξη των εργασιών το καλοκαίρι του 2027.
Στον Δικέφαλο θεωρούν πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξαγγελία, η οποία αποτελεί ουσιαστικά το επιστέγασμα όλων των προσπαθειών και των ενεργειών που έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα για την υλοποίηση του μεγάλου πρότζεκτ.
Όπως επισημαίνουν, όλο αυτό το διάστημα υπάρχει συνεχής δουλειά με τα συναρμόδια υπουργεία, τις υπηρεσίες και τους φορείς της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να «ανοίξουν» οι απαραίτητοι δρόμοι για την κατασκευή του νέου γηπέδου.
Μάλιστα, στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, καθώς αυτή την περίοδο εργάζονται πάνω σε αυτό συνολικά 13 εταιρείες.
«Εμείς μιλάμε όταν πρέπει και μιλάμε με έργα», είναι το χαρακτηριστικό μήνυμα που μεταφέρεται από την πλευρά του ΠΑΟΚ, με τον σύλλογο να υπογραμμίζει πως το χρονοδιάγραμμα παραμένει σταθερό.
Παράλληλα, το προσεχές διάστημα αναμένεται να παρουσιαστούν τα σχέδια και οι μελέτες, αλλά και η πρόοδος που έχει σημειωθεί, από τους εκπροσώπους των εταιρειών που συμμετέχουν στο έργο.
Το επόμενο σημαντικό βήμα αφορά την οικοδομική άδεια, με την αίτηση να αναμένεται να κατατεθεί τον Δεκέμβριο. Εφόσον όλα προχωρήσουν βάσει του υπάρχοντος σχεδιασμού, ο στόχος παραμένει η έναρξη των εργασιών το καλοκαίρι του 2027.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






