Stoiximan Super League

Χωρίς Μάρκος Αντόνιο κι άλλους πέντε, επιστροφή για Μπάμπα, Μιχαηλίδη με Λαμία στον ΠΑΟΚ

Με έξι απουσίες, αλλά με τους Μπάμπα Ράζμαν, Γιάννη Μιχαηλιδη να επιστρέφουν θα υποδεχτεί τη Λαμία ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Χωρίς έξι παίκτες θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ τη Λαμία την Τετάρτη στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. O Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιόνι Οτο, Ιβάν Νάσμπεργκ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, οι οποίοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις, στον μόνιμο τραυματία, Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ, και στους Μάρκο Αντόνιο, Στέφανο Τζίμα, για λόγους τακτικής.

Αντίθετα, επιστρέφουν οι Μπάμπα Ράχμαν και Γιάννης Μιχαηλίδης, οι οποίοι είχαν απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την περασμένη Κυριακή.

Έτσι, ανακοίνωσε αποστολή 20 ατόμων για το ματς με τους Φθιωτούς μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας την Τρίτη στην Τούμπα, με την προπόνηση της ημέρας να περιλαμβάνει τακτική και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Έτσι, την αποστολή την αποτελούν οι: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x