Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Ολυμπιακό - Μέσα ο Ίνγκασον

Με τον Ίνγκι Ίνγκασον στην αποστολή θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό την Κυριακή (18/4, 19:00) στην Τούμπα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ το πρωί του Σαββάτου (17/04) για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League, την Κυριακή (18/4, 19:00).

H τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με ένα πρόγραμμα ενεργοποίησης, που περιλάμβανε δρομικές ασκήσεις, rondo και παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης. Στη συνέχεια διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων, ενώ στο φινάλε είχαμε εξάσκηση στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες ενόψει Ολυμπιακού. Ο Νίκα Νινούα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Άντριαν Περέιρα έκανε αποθεραπεία, ο Ενέα Μιχάι έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Σίνζι Καγκάβα βγήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε τρέξιμο. Αντίθετα, στην αποστολή μπήκε κανονικά ο Ίνγκι Ίνγκασον!

Αναλυτικά οι παίκτες στην αποστολή του «δικεφάλου» για το ντέρμπι είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x