Stoiximan Super League

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Χωρίς εκπλήξεις η 11άδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με… 22χρονους και 18χρονο στην άμυνα ο «δικέφαλος», ξεκινάει τον Ελ Καντουρί αντί του Μπίσεσβαρ ο Λουτσέσκου!

Η… αναμενόμενη 11άδα για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου «κατεβάζει» στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως είχε προαναγγείλει ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αρκετούς νεαρούς.

Στην άμυνα ενδεικτικά θα βρίσκονται οι 22χρονοι Κοτάρσκι-Λύρατζης-Τσαούσης και ο 18χρονος Κουλιεράκης! Από εκεί και πέρα, ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκινάει τον Ελ Καντουρί αντί του Μπίσεσβαρ.

Πιο αναλυτικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρατάσσει τον «δικέφαλο του Βορρά» με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά παίζουν οι Τσαούσης, Κουλιεράκης, Ίνγκασον και Λύρατζης, με τον δεύτερο να επανέρχεται στο βασικό σχήμα μετά το πρόβλημα τραυματισμού.

Η τριάδα στο κέντρο αποτελείται από τους Κούρτιτς, Ντάντας και Αουγκούστο, σε ρόλο επιτελικού μέσου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να τοποθετεί τον Νάρεϊ στο δεξί φτερό, τον Ελ Καντουρί στο αριστερό και στην κορυφή της επίθεσης τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Σβαμπ, Φελίπε Σοάρε, Μπίσεσβαρ, Κουαλιάτα, Κωνσταντέλιας και Γκορντεζιάνι.

Αναλυτικά η 11άδα του ΠΑΟΚ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x