Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ξεχώρισε ο Σβαμπ, από κοντά ο Βιεϊρίνια και ο Ίνγκασον στο ντέρμπι των... δικεφάλων στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιστρέψει δις από το προβάδισμα της ΑΕΚ και να μείνει όρθιος (2-2), παίρνοντας τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με τον Σβαμπ να ξεχωρίζει σαν τη μύγα μεσ' στο γάλα και τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον να ακολουθούν από κοντά, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα εντός έδρας, ωστόσο ο Ουρουγουανός τεχνικός σίγουρα θα περίμενε κάτι καλύτερο από παίκτες όπως οι Ουάρντα και Ζίφκοβιτς.

Το sportfm.gr περνάει από... ακτίνες Χ τους ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία

ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ (5): Μπορεί να μην φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε αφού εκτέθηκε από την άμυνά του, ωστόσο όταν δέχεσαι δύο γκολ δεν μπορείς να πάρεις πάνω από τη βάση!

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ (7): Από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ! Περιόρισε στο έπακρο τον Μάνταλο, δεν του επέτρεψε να δημιουργήσει και γενικότερα τον... εξαφάνισε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολλά ανεβάσματα, βοήθησε σημαντικά και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με πλασέ μεγάλου και έμπειρου παίκτη, ενώ αυτός εκτέλεσε το φάουλ από το οποίο προήλθε το 1-1. Είχε βέβαια λάθη σε μεταβιβάσεις αλλά αυτό δεν μπορεί να μειώσει την απόδοσή του.

ΙΝΓΚΑΣΟΝ (6): Θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει μεγαλύτερο βαθμό, ωστόσο έχει κάνει το τραγικό λάθος, που δεν επιτρέπεται βάσει της εμπειρίας και της ποιότητάς του, που δίνει το δεύτερο προβάδισμα στην ΑΕΚ. Απείλησε μια φορά στο πρώτο ημίχρονο σε προώθησή του, ενώ γενικότερα δεν ήταν τόσο σταθερός και υπέπεσε σε 6 λάθη. Σε όλα αυτά να συνυπολογιστεί πως έπαιζε με κάρτα από το 13ο λεπτό.

ΚΡΕΣΠΟ (6): Έχει ευθύνη στο γκολ του Γαλανόπουλου αφού από τη δική του κεφαλιά φτάνει η μπάλα στα πόδια του αντιπάλου του για να κάνει το 2-1. Έκανε 4 λάθη, ενώ αποχώρησε με τραυματισμό στο 83'. Γενικότερα δεν ήταν κακός, ήταν σταθερός και περιόρισε αρκετά τόσο τον Μάρκο Λιβάγια, όσο και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που μπήκε μετά στο ματς.

ΠΕΡΕΪΡΑ (2): Ο χειρότερος του αγώνα. Ο Λιβάι Γκαρσία τον περνούσε με οποιονδήποτε τρόπο ήθελε και τον ταλαιπώρησε ουκ ολίγες φορές, τον ντριμπλάρει πανεύκολα και στη φάση του 1-0 και γενικότερα θα ήθελε ο νεαρός να ξεχάσει το σημερινό ματς.

ΣΒΑΜΠ (8): Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στο χορτάρι. Έκοβε και... έραβε στον άξονα, δημιουργούσε για τους συμπαίκτες του και έπαιζε κάθετο ποδόσφαιρο. Έχει τρομερά χτυπήματα στην μπάλα, ξέρει πολλά... καντάρια και είναι από τους ποιοτικότερους μέσους στο πρωτάθλημα.

ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ (6): Δεν κατάφερε να παίξει κάθετα, όπως συνηθίζει, ούτε να πατήσει περιοχή πολλές φορές, κάτι που έχει στο... ρεπερτόριό του.

ΟΥΑΡΝΤΑ (5): Κινήθηκε στην μετριότητα, αφού ο Χιμένεθ με την τριάδα στα χαφ τον περιόρισε και δεν του επέτρεψε να δημιουργήσει. Ωστόσο μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έτσι και σε αυτό με την ΑΕΚ είχε μια φάση... καρμπόν, τρυπώνοντας στην αντίπαλη άμυνα και απειλώντας με κεφαλιά που έβγαλε ο αντίπαλος κίπερ αλλά ο Κρέσπο, σήμερα, πήρε το ριμπάουντ. Βγήκε στο 86ο λεπτό, ίσως θα μπορούσε να αποχωρήσει και νωρίτερα.

ΤΖΟΛΗΣ (5): Πολύ κινητικός όπως σε κάθε ματς. Είχε ένα καλό διάστημα από το 20' μέχρι το 45' , κέρδισε το φάουλ από το οποίο προέρχεται το 1-1 του ΠΑΟΚ αλλά είχε και πολλές ημιτελείς ενέργειες και δεν είχε σε αρκετές καθαρό μυαλό στο φινάλε. Παράλληλα, υπέπεσε σε 7 λάθη.

ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ (4): Λίγο κάτω από τη... βάση και ο Σέρβος εξτρέμ. Δεν είχε την φρεσκάδα όπως σε άλλα ματς, υπέπεσε σε 8 λάθη κυρίως σε μεταβιβάσεις και δεν πήρε πολλές ενέργειες, ούτε προσπάθειες. Έλειψε από τον ΠΑΟΚ η δημιουργία του και το... απρόβλεπτο στοιχείο που έχει στο παιχνίδι του. Σωστά αντικαταστάθηκε στο 73'.

ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ (7): Aποτέλεσε τον target-man, τον παίκτη... σκαλοπάτι για να ακουμπάνε οι συμπαίκτες του την μπάλα στην επίθεση. Έδωσε πολλές μάχες με τα αντίπαλα στόπερ, κέρδισε αρκετές και θα μπορούσε η εμφάνισή του να του δώσει ακόμη περισσότερους βαθμούς και να αγγίξει το 9 ή το 10 αν είχε σκοράρει στο τετ-α-τετ που... έβγαλε ο Σβάρνας πάνω στη γραμμή.

ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ (6): Μπήκε και έδωσε λύσεις στον άξονα, έτρεξε αρκετά και μπόρεσε με την φρεσκάδα του και το καθαρό του μυαλό να παίξει σωστά την μπάλα. Απείλησε και μια φορά με μακρινό σουτ, ωστόσο το διάστημα που μπήκε, το ματς άρχισε να... χαλάει και δεν φάνηκε όσο θα ήθελε!

ΜΟΥΡΓΚ (-): Έπαιξε για λίγο διάστημα και δεν μπορεί να κριθεί.

ΣΦΙΝΤΕΡΣΚΙ (-): Έπαιξε για λίγο διάστημα και δεν μπορεί να κριθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x