Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Λανθασμένη η κατεύθυνση του μέτρου» - Η πρόταση για τη χωρητικότητα

Η θέση του ΠΑΟΚ για τα μέτρα της κυβέρνησης για τα γήπεδα και η πρόταση, την οποία πρόκειται να καταθέσει στο ΔΣ της Super League.

Την αντίθεσή της για τα μέτρα, τα οποία ανακοίνωσε η κυβέρνηση, για τα γήπεδα εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» σχολιάζει ότι πρόκειται για απόφαση προς λανθασμένη κατεύθυνση και με τιμωρητική διάθεση προς τους φιλάθλους.

Επιπλέον, επισημαίνει ότι ένα εφαρμόσιμο μέτρο θα ήταν η μείωση της χωρητικότητας στο 30%.

«Θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα μέτρο που κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση, με τιμωρητική διάθεση απέναντι σε φιλάθλους, αρκετοί εκ των οποίων πήραν την κρίσιμη απόφαση να εμβολιαστούν προκειμένου να καταστεί δυνατό να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και να παρακολουθούν την ομάδα τους. Εφόσον η κατάσταση της πανδημίας επιτάσσει αυστηρότερα μέτρα, το κοινωνικά δίκαιο και εφαρμόσιμο μέτρο θα ήταν μειωμένη παρουσία, αλλά σε ποσοστό τουλάχιστον 30% της χωρητικότητας ανά θύρα, ώστε και οι αποστάσεις να τηρούνται και οι έλεγχοι να διευκολυνθούν, αλλά και τουλάχιστον οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας -πλήρως εμβολιασμένοι- να μην αντιμετωπιστούν τιμωρητικά. Στην πράξη είναι αδύνατο για όλες τις ομάδες να βρουν έναν δίκαιο τρόπο ώστε με 1000 εισιτήρια να εξυπηρετήσουν όσους δικαιούνται να βρίσκονται στη θέση τους», αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς μέσω σχετικής θέσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x