Αποστολή στην Ολλανδία: Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Εξαιρετικός εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ και στη δεύτερη φιλική του αναμέτρηση, με τους «ασπρόμαυρους» να καταπίνουν τη Βέστερλο, φιλοδωρώντας τη με τέσσερα τέρματα (4-0).
Στα αρνητικά του συγκεκριμένου αγώνα για τον «δικέφαλο του βορρά» ήταν ο τραυματισμός του 19χρονου Γιάννη Σαρρή, ο οποίος έπεσε στο έδαφος στο 10ο λεπτό και έγινε ξεκάθαρο αμέσως πως δεν μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι.
Μάλιστα, ο νεαρός χρειάστηκε βοήθεια και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο, μετά τη μονομαχία με τον Πατράο. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ανησυχία για το χτύπημα που δέχθηκε πίσω από το γόνατο.
Δείτε το βίντεο:
@sporfm946 Ο Γιάννης Σαρρής αποχώρησε υποβασταζόμενος από το φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Βέστερλο, προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις του «δικεφάλου του βορρά». Αποστολή στην Ολλανδία: Δημήτρης Τσορμπατζόγλου #sporfm #paokfc ? original sound - sporfm946
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






