Stoiximan Super League

Κυριάκος: «Μονόδρομος να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα - Μην μουντζουρώσουμε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα»

Η θέση του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο να σφυρίξουν Έλληνες διαιτητές στα παιχνίδια του Άρη και της ΑΕΚ, δια στόματος του Κυριάκου Κυριάκου.

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του ΠΑΟΚ ενόψει Μπριζ, ο Κυριάκος Κυριάκος ρωτήθηκε για τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε χθες το βράδυ, αλλά δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο.

Όσον αφορά για το πως αντιμετωπίζουν στην ομάδα το αίτημα του Άρη και την συμφωνία της ΑΕΚ για Έλληνες διαιτητές στα παιχνίδια τους, τόνισε πως θα πρέπει να τηρηθούν όσα έχουν συμφωνηθεί περί ξένων διαιτητών, ζητώντας να μην μουντζουρωθεί το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα.

«Για την συνάντηση κανένα σχόλιο αφενός, αφετέρου είμαστε εδώ για μία σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά, η οποία έχει αντίκτυπο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και φέτος έχουν καταλάβει όλοι πόσο αναγκαίες είναι οι επιτυχίες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή είμαστε εμείς και ο Ολυμπιακός! Αυτό έχει αντίκτυπο και σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα που όλοι παρακολουθούμε φέτος, το οποίο όποιος κατακτήσει θα έχει να περηφανεύεται πως κατέκτησε το πιο δύσκολο και συνάμα συναρπαστικό πρωτάθλημα ενδεχομένως και όλων των εποχών στην χώρα μας.

Σε ένα πρωτάθλημα που διεκδικείται από τέσσερις και επειδή βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των πλέι οφ, δεν είναι δυνατό να συζητάμε για αλλαγή των όρων διεξαγωγής ενός ή δύο αγώνων επειδή δύο ομάδες συμφωνούν σε αυτό. Υπάρχει μία δεσμευτική συμφωνία των πέντε ομάδων ότι οι αγώνες θα γίνονται με ξένους διαιτητές. Δεν μιλάμε για έναν ημιτελικό κυπέλλου που το αποτέλεσμα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει, μιλάμε για ένα μίνι πρωτάθλημα που το κάθε αποτέλεσμα επηρεάζει την διαδικασία του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να μουντζουρωθεί το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x