Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Ημέρα ανακοινώσεων για προπονητή

Εντός της ημέρας επισημοποιείται το διαζύγιο με τον Λουτσέσκου και πιθανότατα η πρόσληψη Πούσιτς από τον ΠΑΟΚ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τρεις μέρες απέμειναν για την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν και συνολικά δέκα για το βασικό στάδιο που θα γίνει στην Ολλανδία.

Σήμερα, Παρασκευή, αναμένεται σε πρώτη φάση να επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής έστειλε υπογεγραμμένη τη λύση του συμβολαίου του και εντός της ημέρας θα υπάρξει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, με τις απαραίτητες ευχαριστίες για την μεγάλη προσφορά του.

Από εκεί και πέρα, θα ανοίξει ο δρόμος για την πρόσληψη του αντικαταστάτη του, που όλα δείχνουν πως θα είναι ο Μαρίνο Πούσιτς. Με τον Ολλανδοκροάτη προπονητή οι συζητήσεις είναι πλέον πολύ προχωρημένες και χθες ρυθμίζονταν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, εξάλλου, ήδη «τρέχει» κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις, καθώς ειδικά σε συγκεκριμένες θέσεις υπάρχει ανάγκη. Όπως στα στόπερ, όπου αν τελικά πωληθεί ο Τόμας Κεντζιόρα στη Ντινάμο Κιέβου, θα έχει απομείνει μόνο ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Για τη θέση αυτή υπάρχουν ήδη επαφές με τον Αρίτς Ελουστόντο, τον 32χρονο Βάσκο στόπερ που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x