Stoiximan Super League

«Πετάει» εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ

Καλύτερα να παίζει μακριά από την Τούμπα! Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερες επιδόσεις τη φετινή σεζόν μακριά από το γήπεδό του, γράφοντας μάλιστα ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Μία παράδοξη παράδοση έχει χτίσει ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη επί της Κοπεγχάγης στη Δανία για την 3η αγωνιστική του Europa Conference League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει καταφέρει από την αρχή της σεζόν να έχει καλύτερα αποτελέσματα μακριά από την Τούμπα, παρά όταν παίζει στο γήπεδό του.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ εντός έδρας – σε σύνολο 6 ματς – έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ την ίδια ώρα – σε επτά ματς – εκτός έδρας ο απολογισμός της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι έξι σερί νίκες (!) και μία ήττα στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με την Μποέμιανς.

Εν τω μεταξύ, ο Κυπελλούχος Ελλάδας κατάφερε να πανηγυρίσει τρεις διαδοχικές εκτός έδρας νίκες στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Το ρεκόρ στην «ασπρόμαυρη» ιστορία αποτελεί η επίδοση του 2018, όταν τότε η ομάδα και πάλι με τον Ρουμάνο τεχνικό στον πάγκο της είχε δέκα διαδοχικές νίκες μακριά από την Τούμπα. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει έξι ματς πρωταθλήματος και τέσσερα Κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία ήττα (στο πρωτάθλημα) για τους «ασπρόμαυρους» είναι το 1-0 από τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Αν μη τι άλλο, άλλο ένα ενδιαφέρον η προσεχής συνάντηση των Πειραιωτών με τους Θεσσαλονικείς…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x