Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Κανείς δεν θα διστάσει να μας τιμωρήσει ξανά όσο πλησιάζουμε με ορμή στην κορυφή»

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία με συστάσεις στους οπαδούς του.

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνει στους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Λαμία. Από τον Δικέφαλο του Βορρά υπενθυμίζουν την τιμωρία της Τούμπας από την ρήψη κροτίδας και επισημαίνει ότι «κανείς δεν θα διστάσει να το ξανακάνει όσο η ομάδα πλησιάζει με ορμή στην κορυφή».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς:

Με την επιστροφή στο σπίτι μας, έχουμε όλοι ιερή υποχρέωση να το διατηρήσουμε ανοιχτό, οχυρό στα όνειρά μας και φόβητρο για τους αντιπάλους μας.

Η Τούμπα είναι το μόνο γήπεδο που έχει τιμωρηθεί με βάση το νέο νόμο για μια κροτίδα, και κανείς δεν θα διστάσει να το ξανακάνει όσο η ομάδα πλησιάζει με ορμή στην κορυφή.
Ο επόμενος εντός έδρας αγώνας είναι με την ΑΕΚ και γίνεται σε όλους κατανοητό πως σήμερα δεν πρέπει να ξεφύγει το παραμικρό από την προσοχή μας.

Δεν πετάμε πυρσούς, κροτίδες, βεγγαλικά, πυροτεχνήματα. Δεν πετάμε οποιοδήποτε αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο. Αρκεί το λάθος ενός για να έρθει μια τιμωρία, όπως είδαμε και στο πρόσφατο παρελθόν.

Κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ περισσότερο από τον ίδιο του τον κόσμο. Και κανείς δεν μπορεί να σπρώξει την ομάδα περισσότερο από 30.000 ενωμένα λαρύγγια! Σας έχουμε ανάγκη ως το τέλος!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x