Stoiximan Super League

Μετά τον Λουτσέσκου θέλει και Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ

Σερβικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πρίγιοβιτς ο οποίος μένει ελεύθερος.

Με άλλη μια επιστροφή φλερτάρει ο ΠΑΟΚ μετά τον Λουτσέσκου. Σύμφωνα με τα σερβικά δημοσιεύματα ο Δικέφαλος του Βορρά κάνει κινήσεις για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Η ‘’tvarenasport.com’’ υποστηρίζει πως για τον Σέρβο επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τον Ερυθρό Αστέρα όσο και από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Αλ Ιτιχάντ αποφάσισε ξαφνικά να αφήσει τον Πρίγιοβιτς ελεύθερο σπάζοντας το συμβόλαιό που έχει μαζί του νωρίτερα και όχι το 2023 που λήγει. Εκτιμούν ότι αυτό συνέβη γιατί είτε η ομάδα είτε ο παίκτης δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την μεταξύ τους συνεργασία και έτσι η εξέλιξη αυτή δεν... χαλάει κανέναν.

Την ευκαιρία αυτή, λοιπόν, τόσο ο Ερυθρός Αστέρας όσο και ο ΠΑΟΚ δεν έχουν διάθεση να την αφήσουν να πάει χαμένη.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ κοιτούσε και το προηγούμενο χρονικό έναν τρόπο για να μπορέσει να έρθει κοντά τον Πρίγιοβιτς και να τον αποκτήσει. Έτσι τώρα, που δεν υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι, αυτό της οικονομικής αποζημίωσης της Αλ Ιτιχαντ όλα είναι πιο εύκολα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x