Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Κοντράρεται με Φέγενορντ, πρώτη «γεύση» Κούρτιτς

Στον ΠΑΟΚ τρέχουν πολλά θέματα ταυτόχρονα, με τα τηλεοπτικά, τα μεταγραφικά και την ευρωπαϊκή λίστα να είναι στο προσκήνιο, την στιγμή που το φιλικό με την Φέγενορντ θα δώσει χρήσιμα συμπεράσματα.

Έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έστω και ανεπίσημο, είναι ο Γιασμίν Κούρτιτς στο σημερινό (25/7, 15:30) φιλικό των «ασπρόμαυρων» κόντρα στη Φέγενορντ (PAOK TV, sport-fm.gr).

Στην αναμέτρηση που θα γίνει στο «Ντε Κάιπ», οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την δυνατότητα να τσεκάρουν τις τελευταίες λεπτομέρειες στο αγωνιστικό τους πλάνο ενόψει προκριματικών του Conference League, την στιγμή που ήδη ο Λουτσέσκου ρίχνει κλεφτές ματιές σε Ντουντελάνζ και Μποέμιαν.

Παράλληλα, την Παρασκευή θα δηλωθεί και η λίστα για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, ενώ όπως αναφέρει η Live Sport σχετικά με τα τηλεοπτικά, ο «δικέφαλος του βορρά» ξεκινάει την οποιαδήποτε συζήτηση από τα 10.000.000 ευρώ!

Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι άνθρωπο του ΠΑΟΚ θα δώσουν βάση το επόμενο διάστημα με τον Ρεμπότσο, την στιγμή που του Τζιοβίνκο είναι σε στάση αναμονής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x