Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζουν τα πάντα σε αυριανή τηλεδιάσκεψη Σαββίδη-Γκαρσία

Πληροφορίες θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη και τον Πάμπλο Γκαρσία να έχουν αύριο τηλεδιάσκεψη από την οποία θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα για τη νέα σεζόν.

Σημαντική τηλεδιάσκεψη από την οποία θα ξεκαθαρίσουν πολλά για την νέα σεζόν θα πραγματοποιηθεί αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΠΑΟΚ μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Πάμπλο Γκαρσία.

Σε αυτή φυσικά και το πρώτο ζήτημα το οποίο θα τεθεί θα είναι η παραμονή του Ουρουγουανού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν. Γιατί παρά το επιτυχημένο κλείσιμο που είχε η εφετινή σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη η διατήρησή του Γκαρσία στο πόστο.

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, αλλά υπήρχαν ενδείξεις ότι δεν αισθάνεται τόσο σίγουρος στη θέση αυτή. Επίσης, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί εντονότατη φημολογία για το θέμα του προπονητή στην ομάδα, χωρίς να υπάρχει κάποια αντίδραση από την ΠΑΕ.

Εάν τώρα, αύριο προκύψει συμφωνία, μεταξύ των δύο ανδρών θα τεθεί επί τάπητος και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x