Stoiximan Super League

Με απουσίες η επιστροφή του ΠΑΟΚ

Με δέκα απουσίες, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση των παικτών που έχουν τραυματισμού, επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις η ομάδα του ΠΑΟΚ.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα (όσοι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ύστερα από το ρεπό που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το «διπλό» στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ.

Η αποφόρτιση ήταν απαραίτητη, αφού οι Θεσσαλονικείς έδωσαν μία σειρά από δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, καταφέρνοντας να βρεθούν στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας (μαζί με τον ΠΑΟΚ) και να είναι εντός στόχου σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Ο Λουτσέσκου, όμως, δεν υπολογίζει δέκα διεθνείς που βρίσκονται στη διάθεσή του. Ο λόγος για τους Ενέα Μιχάι, Κάρολ Σφιντέρσκι, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάσμιν Κούρτιτς, Αλεξάντρου Μιτρίτσα, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Γιάννη Μιχαηλίδη, Χάρη Τσιγγάρα, Λευτέρη Λύρατζη, και Γιώργο Κούτσια.

Από εκεί και πέρα, ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει την επιστροφή κάποιων παικτών από τραυματισμούς. Αυτοί είναι ο Κρέσπο, ο Βαρέλα, ο Ίνγκασον και ο Ελ Καντουρί, εκτός από τον Ολιβέιρα που χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για την επάνοδό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x