Stoiximan Super League

Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό: Βασικοί Μπακαγιόκο και Ντεσπόντοφ!

Φανέλα βασικών στον Τιεμουέ Μπακαγιόκο και τον Κίριλ Ντεσπόντοφ έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Tην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε λίγο μετά τη γνωστοποίηση των επιλογών του Μεντιλίμπαρ ο τιμωρημένος Ραζβάν Λουτσέσκου!

Για το ντέρμπι της Τούμπας, ο Ρουμάνος τεχνικός προχώρησε σε δύο εκπλήξεις, δίνοντας φανέλα βασικού στον Τιεμουέ Μπακαγιόκο και τον Κίριλ Ντεσπόντοφ. Επομένως στον πάγκο θα καθίσουν, τελικά, Καμαρά και Μουργκ.

Συγκεκριμένα ο Κοτάρσκι θα είναι στην εστία, με τους Ότο, Κόλεϊ, Λόβρεν και Μπάμπα στην άμυνα. Ο Οζντόεφ και ο Μπακαγιόκο θα είναι τα δύο χαφ και θα έχουν μπροστά τους ως δεκάρι τον Τάισον, οι Ντεσπόντοφ και Ζίβκοβιτς θα είναι στα άκρα και ο Μπράντον στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο θα είναι οι: Παβλένκα, Σάστρε, Κεντζιόρα, Καμαρά, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x