Stoiximan Super League

Με Κρέσπο η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Με τον Χοσέ Κρέσπο να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων του ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Χοσέ Κρέσπο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει πλέον εκτός πλάνων του μόνο τον Νέλσον Ολιβέιρα, που ούτως ή άλλως είναι γνωστό ότι δεν υπολογίζεται στις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Τώρα προέχει το πρωτάθλημα και το εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (24.10) κόντρα στον Ολυμπιακό. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, το απόγευμα της Παρασκευής (22.10), ξεκίνησε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο Πάρκεν Στάντιον έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία κι αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στο κομμάτι της τακτικής μέσα από ασκήσεις και δίτερμα.

Ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά με το υπόλοιποι γκρουπ, με τον Νέλσον Ολιβείρα να είναι πλέον ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ που το όνομά του βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο.

Το Σάββατο (23.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x