Stoiximan Super League

«Μπήκε» ο Λύρατζης, εξετάσεις ο Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ

Με τον Λευτέρη Λύρατζη να βγάζει τη σημερινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και θα κάνει εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του.

Λίγες μόνο ώρες μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία του για το επόμενο παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης μέσα από ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις 1 Vs 1 και παιχνίδια μικρού χώρου.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ, ο Λευτέρης Λύρατζης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Παράλληλα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που γύρισε το πόδι του στο παιχνίδι στο Αγρίνιο, έκανε θεραπεία και το μεσημέρι θα υποβληθεί σε εξετάσεις για διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Το Σάββατο (24/12) οι «ασπρόμαυροι» έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις της Κυριακή (25/12) στις 10:30 το πρωί στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x