Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Με τα γνωστά προβλήματα η προετοιμασία για τη ρεβάνς του Κυπέλλου

Με τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Λίγες μόνο ώρες μετά το σπουδαίο διπλό στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού (0-3) για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της τρίτης διαδοχικής συνάντησης με τους «πράσινους», αυτή τη φορά για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας (26/01, 19:30).

Όσοι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα του κυριακάτικου ντέρμπι, έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα, ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου προπονήθηκαν κανονικά στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσημβρία

Αναφορικά με τους τραυματίες, οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Μάριος Τσαούσης , Νίκολας Κουαλιάτα και Φιλίπε Σοάρες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Τόμας Μουργκ ξεκίνησε τρέξιμο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Τέλος, ο Λευτέρης Λύρατζης επέστρεψε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου και ξεκίνησε δουλειά στο γυμναστήριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x