Stoiximan Super League

Με Ζίβκοβιτς η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς να προπονείται κανονικά και να υπολογίζεται για το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Κανονικά στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου τέθηκε ο Άντριγια Ζίβκοβιτς εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (21/7), καθώς ο Σέρβος εξτρέμ επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και υπολογίζεται κανονικά από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Αντιθετα, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα συνέχισαν στη θεραπεία τους και φυσικά δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ μπήκε κι επίσημα στην πρώτη αγωνιστική εβδομάδα της σεζόν 2022-23 και κορυφώνει τις προετοιμασίες του για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Λέφσκι στη Βουλγαρία για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες του έχουν ρίξει το βάρος στο κομμάτι της τακτικής, προκειμένου να ενταχθούν στο κλίμα τα νέα πρόσωπα και η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Το πρωί της Δευτέρας (18.07) το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, στην ανάπτυξη και τους αυτοματισμούς, ενώ έγινε δουλειά και στις στατικές φάσεις και τα τελειώματα.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε την αποκατάστασή του.

Την Τρίτη (19.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x