Stoiximan Super League

Μετρά προβλήματα στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε έξι ποδοσφαιριστές να μένουν εκτός προπόνησης την Παρασκευή, με τον ΠΑΟΚ να κάνει μίνι προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Ο ΠΑΟΚ μετά το 4-1 επί της ΑΕΛ Novibet, το βράδυ της Τετάρτης προφανώς και θα πρέπει όσο μπορεί – όπως γίνεται και με τις υπόλοιπες ομάδες που είχαν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα – να δουλέψει για να συνεχίσει με θετικό πρόσημο στην Stoiximan Super League.

Το απόγευμα της Παρασκευής οι Δημήτρης Πέλκας , Δημήτρης Χατσίδης και Ζόαν Σάστρε ακολούθησαν ατομικό στο γήπεδο, ο Μαντί Καμαρά υποβλήθηκε σε θεραπεία, ο Γιώργος Γιακουμάκης δούλεψε μόνος στο γυμναστήριο και ο Λόβρεν έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x