Stoiximan Super League

Μόνο νίκες ο ΠΑΟΚ, όταν σκοράρει ο Κουλιεράκης

Το ξεχωριστό στατιστικό που προέκυψε μετά το νικηφόρο γκολ του Κρητικού αμυντικού στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ στην Τούμπα και σάς παρουσιάζει το sport-fm.gr.

Από την κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής της χθεσινής νίκης του ΠΑΟΚ επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-1 μέσα στην Τούμπα, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

Ο νεαρός αμυντικός ήταν ο «μοιραίος» στη φάση που έγινε στο 68', όταν και υπέπεσε σε λάθος και επέτρεψε στον Μαρμούς να ισοφαρίσει σε 1-1 για τους Γερμανούς.



Ο Κρητικός άσος, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με δικό του γκολ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του και να βρεθεί μόνος πρώτος στον όμιλό του στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.



Αυτό, μάλιστα, ήταν το τρίτο τέρμα φέτος για τον διεθνή άσο, ο οποίος συνολικά έφτασε τα έξι στην καριέρα του και ήδη έχει ξεπεράσει τον εαυτό του σε σχέση με την περσινή παρθενική του συμμετοχή στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Επίσης, αυτό ήταν το πρώτο νικητήριο γκολ του Κουλιεράκη, ο οποίος φέτος είχε σκοράρει ξανά στην Ευρώπη, στο 1-1 της νίκης (με 3-2) με την Ελσίνκι για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.



Το δεύτερο γκολ ήταν στο πρόσφατο ματς με τον Βόλο, όταν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στη νίκη με 3-0 για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super Laegue. Πέρυσι ο 19χρονος στόπερ είχε βάλει δύο γκολ, στο 3-2 με τον Λεβαδειακό και στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και τα δύο ήταν με κεφαλιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x