Stoiximan Super League

Νέο δημοσίευμα για Γιακουμάκη: «Δίνει 5,5 εκατομμύρια ευρώ η Ατλέτικο Μινέιρο στην Κρουζ Αζούλ»

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η Ατλέτικο Μινέιρο προσφέρει 5,5 εκατομμύρια ευρώ στην Κρουζ Αζούλ για να αποκτήσει τον Γιώργο Γιακουμάκη!

Συνεχίζονται στη Λατινική Αμερική τα δημοσιεύματα γύρω από το όνομα του Γιώργου Γιακουμάκη. Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η Ατλέτικο Μινέιρο έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Κρουζ Αζούλ για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, η οποία αγγίζει τα 6,5 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που αντιστοιχεί περίπου σε 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 31χρονος φορ αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού, ο οποίος ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσία του στον «δικέφαλο του Βορρά» δεν θεωρείται εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, εφόσον ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δώσει το «πράσινο φως» για τη μετακίνησή του στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Στο διάστημα που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, ο Γιακουμάκης έχει πολύ καλή απόδοση, σκοράροντας 9 γκολ σε 20 αγώνες, αριθμός που όπως φαίνεται κέντρισε το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μινέιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x