Stoiximan Super League

Ο μάνατζερ του Οζντόεφ το επιβεβαίωσε: «Ναι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται»

Ο μάνατζερ του Μαγκομέντ Οντζντόεφ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πελάτη του.

Τις πληροφορίες ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον πελάτη του επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Μαγκομέντ Οζντόεφ με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Ρωσίας.

«Ναι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πραγματικά και έχει γίνει κάποιες συζητήσεις για τον Μαγκομέντ. Αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει συμβόλαιο με την Καραγκιουμρούκ και δεν γίνεται να μπαίνω σε αυτήν την κατάσταση. Οι σύλλογοι πρέπει να μιλήσουν για τα περαιτέρω με την ομάδα του», ανέφερε και ανέφερε όταν έγινε ερώτηση για τα «θέλω» του πελάτη του.

«Ο Mαγκομέντ βρίσκεται σε μια απλή κατάσταση. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα και δεν έχει λόγο να κάποια κάποια κίνηση. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ξέρει που πρέπει να πάει. Η απόφαση λαμβάνεται όταν και αν υπάρξει συμφωνία».

Τέλος όταν του έγινε ερώτηση για το ποια θα είναι η αντίδραση του Οζντόεφ στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ με την ομάδα του συμφωνήσουν και εάν παίζει ρόλο η συμμετοχή του σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι ο ΠΑΟΚ παίζει στην Ευρώπη. Έχω δηλώσει ότι ο Μαγκομέντ έχει μεγάλη ζήτηση. Οι ομάδες που τον θέλουν, βλέπουν ότι έχει συμβόλαιο, και ως εκ τούτου, σε μια τέτοια κατάσταση, οι αρχικές κλήσεις πηγαίνουν στον σύλλογο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x