Stoiximan Super League

Οι τρεις «εντολές» του Λουτσέσκου για την ανατροπή

Τα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ για να ανατρέψει την ήττα με 2-1 από την Μποέμιανς και να πάρει εκείνος την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League ανέλυσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Μποέμιανς στην Τούμπα, με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League.

Όλοι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο γνωρίζουν πως έχουν την… υποχρέωση να πετύχουν τον παραπάνω στόχο, ώστε να συνεχίσουν στην Ευρώπη και να αρχίσουν να «σβήνουν» τις προηγούμενες αρνητικές σεζόν στο UEFA ranking.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μεταφέρει στους παίκτες του τρεις βασικές παραμέτρους και αυτό έκανε άλλη μία φορά στη χθεσινή προπόνηση.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός ζήτησε καλή, με ταχύτητα και σιγουριά, κυκλοφορία της μπάλας, πρέσινγκ στο σωστό χρόνο και αποτελεσματική ολοκλήρωση των φάσεων που θα παρουσιαστούν στον «Δικέφαλο του βορρά» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Ιρλανδούς.

Μάλιστα, ο Λουτσέσκου δεν έμεινε μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη, εξηγώντας στους ποδοσφαιριστές τι ακριβώς ζητάει από εκείνους για να μπορέσουν να αποδώσουν τα αναμενόμενα στη μεθαυριανή αναμέτρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x