Stoiximan Super League

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Θα ήταν τιμή μου να είμαι βοηθός του Ραζβάν»

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έκανε παρέμβαση την στιγμή που μιλούσε ο Ραζβάν, σε ρουμάνικο μέσο και τόνισε πως θα ήταν τιμή του να γίνει βοηθός του, ενώ αποκάλυψε και το μεγαλύτερο του ελάττωμα.

Στην Ρουμανία βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου και την στιγμή που μιλούσε σε μέσο της χώρας του, ο πατέρας του, Μιρτσέα Λουτσέσκου έκανε «παρέμβαση» και πήρε εκείνος τον λόγο, αποκαλύπτοντας πως θα ήταν μεγάλη τιμή για τον ίδιο να δουλέψει ως βοηθός του προπονητή του ΠΑΟΚ , ενώ τόνισε πως το μεγαλύτερο του ελάττωμα είναι το γεγονός πως όλοι τον αντιμετωπίζουν ως ο γιος του Μιρτσέα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ήταν τιμή μου να είμαι ο βοηθός του Ραζβάν. Λειτουργεί καλύτερα από μένα σίγουρα. Έχει συσσωρεύσει γνώση για κάποια πράγματα που εγώ ξέρω επιφανειακά. Οι νεότεροι έχουν περιέργεια, αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. Θα ήθελα πολύ να με ξεπεράσει κι εγώ. Η κύρια ιδιότητα του Ραζβάν είναι η ευφυΐα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς αυτή.

Αυτό οδηγεί σε μια απίστευτη προθυμία για θυσίες. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι είναι ο γιος μου. Ήταν ένα πραγματικό ελάττωμα, θυμάστε πως τον αντιμετώπιζαν. Δες και τον Ιάνι Χάτζι. Ο κόσμος δεν έχει υπομονή να δει νέους ανθρώπους να μεγαλώνουν. Βρίσκονται στη σκιά των γονιών τους
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x