Stoiximan Super League

Οι ευχές του Πρίγιοβιτς για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ: «Δύναμη και οικογένεια»

Δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που ευχήθηκε για τα 95 χρόνια του συλλόγου μέσω του Viber community της ομάδας.

Η συμπλήρωση 95 ετών από την ίδρυση του ΠΑΟΚ έφερε και τις ανάλογες ευχές από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Ο Σέρβος επιθετικός, με τα 55 γκολ σε 87 συμμετοχές μεταξύ 2017 και 2019, ευχήθηκε στους Θεσσαλονικείς μέσω του Viber community της ομάδας, αναφέροντας πως «οι λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό όταν ακούω ΠΑΟΚ είναι δύναμη και οικογένεια».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Γεια σε όλους. Τι μου έρχεται στο μυαλό μου όταν ακούω τη λέξη ΠΑΟΚ; Δύναμη και οικογένεια. Τι σημαίνει αυτό; Είναι απλό. Είτε παίζει στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό οι αντίπαλοι τον φοβούνται και τον σέβονται στον αγωνιστικό χώρο, στις εξέδρες και έξω απ’ το γήπεδο.

Με έναν δυνατό ιδιοκτήτη και ηγέτη ο οποίος συμπεριφέρεται σε όλα τα μέλη της ομάδας σαν να είναι η οικογένεια του. Με τους καλύτερους φιλάθλους που με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου απ’ την πρώτη μέρα.

Έπαιξα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ και θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι πολλές επιτυχίες, πολλά τρόπαια και συνεχώς να μεγαλώνει η ομάδα. Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ και θα τα ξαναπούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x