Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Οιωνός... τίτλου το 2-0 επί της ΑΕΚ

Η επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ θύμισε κάτι από 2018.

Ασφαλώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για να βγάλουμε πορίσματα αναφορικά με το ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στην Ελλάδα, ωστόσο το κυριακάτικο 2-0 του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ είναι σίγουρο πως επέτρεψε στους φίλους των Κυπελλούχων να νιώσουν πιο αισιόδοξοι.

Και εκτός της ανώτερης εικόνας που έδειξαν οι Θεσσαλονικείς, υπάρχει και ένα ενδιαφέρον στοιχείο που μπορεί να ερμηνευτεί και ως... οιωνός τίτλου!

Βλέπετε, τη σεζόν 2018/19, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε κατακτήσει το νταμπλ, είχε υποδεχτεί την 4η αγωνιστική την «Ένωση», ακριβώς όπως και φέτος.

Τότε, το ματς είχε διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου και οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν επικρατήσει με το ίδιο ακριβώς σκορ, 2-0.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Πρίγιοβιτς, στο 29' και στο 59', με έξι από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στην τότε αποστολή να βρίσκονται ακόμα στους Θεσσαλονικείς.

Οι Πασχαλάκης και Μπίσεσβαρ ήταν αυτοί που έπαιξαν κιόλας στο χθεσινό ματς, με τους Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα και Ελ Καντουρί να ανήκουν ακόμα στον ΠΑΟΚ αλλά να μην είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμών.

Από την άλλη, η «Ένωση» είχε τότε προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τους Μάνταλο, Μπακάκη, Σιμόες, Γαλανόπουλο και Τσιντώτα να βρίσκονται ακόμα στο ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x