Stoiximan Super League

Όλα καλά με Μεϊτέ, εκτός ο Κωνσταντέλιας

Στον ΠΑΟΚ ανακουφίστηκαν από τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Μεϊτέ μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΟΦΗ. Εκτός προπόνησης ο Κωνσταντέλιας.

Ο Σουαλιό Μεϊτέ τελικά τη γλίτωσε και το διάστρεμμα που φαινόταν να έχει αποκομίσει στη νίκη (3-0) του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ, τελικά ήταν παρορμητικό και δεν έχει κάτι.

Όπως έδειξε η μαγνητική, ο ποδοσφαιριστής είναι καλά, απλά θ’ αξιολογείται η κατάστασή του καθημερινά ενόψει και του ματς με την Μπέτις για αρχή.

Στα υπόλοιπα «μέτωπα», θεραπεία και γυμναστήριο έκανε ο Ιβανούσετς, μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Παβλένκα, συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξής του ο Ντεσπόντοφ, εκτός έμεινε ο Κωνσταντέλιας λόγω ίωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x