Stoiximan Super League

Οριστικά εκτός για το παιχνίδι με τη Λαμία ο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν τη δουλειά ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία την ερχόμενη Τετάρτη (1/3), για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ οριστικά εκτός θα μείνει ο Νέλσον Ολιβέιρα λόγω τραυματισμού.

Συνεχίζεται η δουλειά ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας στον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες που αγωνίστικαν βασικοί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει ένα οίδημα στο τετρακέφαλο, ενώ οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ο Νίκολας Κουαλιάτα έτρεξε, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει ένα οίδημα στον τετρακέφαλο, που αναμένεται να τον αφήσει εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες. Ο φορ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ο Νίκολας Κουαλιάτα έτρεξε, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Τρίτη (28.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Λαμία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x