Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός: Ευκαιρία για άνοδο ο «δικέφαλος», κόντρα -και- στα προβλήματά τους οι Αγρινιώτες

Με μια εβδομάδα καθυστέρηση, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τούμπα για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Ποδαρικό» στο 2022 κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στην Τούμπα για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά από δύο αναβολές, θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι το νέο έτος, και φιλοδοξεί να πλησιάσει στον βαθμό τη δεύτερη ΑΕΚ (33 βαθμούς).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ζίβκοβιτς και Άκπομ, τραυματίες είναι οι Τέιλορ, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα, ενώ οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν ανακοινώσει αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Παναιτωλικός, από τη μεριά του, έχει και εκείνος σημαντικές απουσίες λόγω κρουσμάτων και μένει να φανεί πώς θα παρατάξει την ομάδα του ο Γιάννης Αναστασίου μέσα στην Τούμπα.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ και Σφιντέρσκι.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Αποστολάκης, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Αντούνες, Μεντόσο, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Βέργος.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Ζαμπαλάς, με βοηθούς τους κ.κ. Κούλα, Καραγκιζόπουλος και τέταρτος ο κ. Τσακαλίδης. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Διαμαντόπουλος και Μπαλτάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x