Stoiximan Super League

Ο κόουτς της εξέδρας: Ενισχύσεις εκ των έσω

Τα ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ, εκτός από τη νίκη, προέκυψαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με τους «ξεχασμένους» Τσόλακ και Ζαμπά να αποδεικνύουν ότι δεν χρησιμεύουν μόνο για έξτρα έσοδα στα ταμεία.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έπιασε κάποια σπουδαία απόδοση κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο μετά τη μεγάλη αγωνιστική αποχή και από τη στιγμή που ήρθε η νίκη περνά και σε δεύτερη μοίρα.

Τα πραγματικά ευχάριστα νέα προέκυψαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, όταν μπήκαν στο ματς οι Τσόλακ και Ζαμπά και υπενθύμισαν ότι είναι δύο εξαιρετικά ποιοτικοί παίκτες.

Η ανάλυση από τον προπονητή της εξέδρας:

Ένεση με ελληνικό στοιχείο: Ο ΠΑΟΚ ήταν από τις ομάδες της Super League που στην αρχή της σεζόν η ενδεκάδα του αποτελούνταν αποκλειστικά από ξένους ποδοσφαιριστές. Αυτό έχει αλλάξει πλέον, καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε παιδιά που έχουν αρχίσει την πορεία τους από τις Ακαδημίες του Δικεφάλου. Εκτός του Πασχαλάκη, βασικοί ήταν οι Μιχαηλίδης, Λύρατζης και Τσιγγάρας, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Ζαμπά και Τσόλακ παρόντες: Από το 70’ και μετά, παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο για τον ΠΑΟΚ οι Ζαμπά και Τσόλακ, που πολλοί θεωρούνταν αξιοποιήσιμοι μόνο για να φέρουν λεφτά στα ταμεία. Ωστόσο, πρόκειται για δύο παίκτες με ποιότητα που έχουν πολλά κίνητρα για να αποδείξουν πράγματα κι όπως φάνηκε με τον πανηγυρισμό του Ζαμπά, υπάρχει ένα καλό κλίμα εν όψει της συνέχειας.

Έχει ταυτότητα και χαρακτήρα ο Παναιτωλικός: Η προετοιμασία του Παναιτωλικού όλο αυτό το διάστημα έχει γίνει μετ’ εμποδίων ενώ ακόμα και σήμερα είχε πολλές απουσίες. Ωστόσο, οι Αγρινιώτες δείχνουν ότι είναι ομάδα του προπονητή τους, Γιάννη Αναστασίου, αφού παρά τις εις βάρος τους συνθήκες μπόρεσαν να παρουσιάσουν στοιχεία δουλεμένης ομάδας, χωρίς αντιποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x